Veel voordelen

We gaan lichtelijk eigenzinnig op onze manier aan het werk en dat biedt veel voordelen bij Internalis Zwolle.

Waarom veel voordelen met Internalis Zwolle?

Veel voordelen met therapie, coaching of cursus bij Internalis Zwolle. Zeker ten opzichte van reguliere basis ggz, psychologenpraktijken, coaching bureaus en trainers.

Veel voordelen met gratis wegwijsadvies

We selecteren bij de poort met veel voordelen door een gratis telefonisch wegwijsgesprek. Door het wegwijsgesprek is het meteen duidelijk is bij welke dienst van Internalis je kan beginnen. Ook is het niet nodig alles te kunnen, waar nodig bestaat de mogelijkheid om je in contact te brengen met samenwerkingspartners of andere externen.

Geen wachtlijsten

Kortdurende trajecten, weinig protocol en we werken met datgene jij in onze praktijk laat zien. Het zorgt voor een vlotte doorstroom van onze cliënten. Net als snel contact, geen tijdrovende intakes en meteen aan de slag. Dat biedt veel voordelen.

Ook in de avonduren

Veel mensen werken overdag en wij zitten niet vast aan kantoortijden. Vandaar dat we mogelijkheden hebben om in de avonduren af te spreken. Natuurlijk willen veel mensen in de avond afspreken vandaar dat we eerst overdag proberen af te spreken.

Privacy garantie

Wat jij bespreekt blijft binnen de muren van Internalis Zwolle. De huidige gezondheidszorg heeft veel bureaucratisch regelgeving en kan zelfs de privacy niet meer garanderen. Bij Internalis gaan geen (gecodeerde) diagnoses of andere informatie naar commerciële zorgverzekeraars. Wat wel mogelijk is – met jouw toestemming – om je huisarts en/of verwijzer op de hoogte te brengen van je behandeling.

Registraties

Voor kwaliteitsborging en professionele ontwikkeling aangesloten bij de beroepsvereniging VIT en RBCZ. Hierdoor is  de klacht- en tuchtrecht geregeld. Ook is Internalis aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Verder aangesloten bij de SKJ. Lees meer bij registraties.

Vergoedingen

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt biedt dat veel voordelen. Meestal kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding voor je therapie sessies. Kijk op zorgverzekering pagina of jouw verzekering er tussen staat. Belangrijk  om te weten bij een aanvullende zorgverzekering is dat je eigen risico van minimaal €385,- tot maximaal €885,- niet meetelt. Eigen risico telt alleen voor je basiszorgverzekering en hierdoor kan een behandeling bij Internalis voordeliger zijn.

Ook komen particulieren en bedrijven veelal in aanmerking voor belasting aftrek op coaching of zorgkosten. Informeer hierbij altijd bij je boekhouder, accountant of belastingdienst of dit ook voor jou van toepassing is.

Integratief  heeft een holistische uitgangspunt

Lichaam, psyché en omgeving vallen met elkaar samen. Vandaar dat wij naar het gehele plaatje kijken. Ook weten we vanuit onze professionele ervaring, dat er weinig onderscheidt bestaat tussen werk gerelateerde problemen, relatie tegenslagen of privé problemen. Ieder mens is op zoek naar contact en verbinding. Met de integratieve benadering binnen Internalis Zwolle leer je het contact te herstellen, met dat deel in jezelf waar je zo’n ‘last’ van hebt of die je niet meer kent. Hierdoor ga je vollediger en krachtiger voelen, dit zorgt er weer voor dat je anders kan omgaan met de buitenwereld.

Persoonlijke & menselijke benadering

Gewoon menselijk contact. We gaan samen aan de slag voor een oplossing. Wij verschuilen ons niet achter een methodiek, maar we zetten de methodes wel voor jou in. We kijken samen met jou wat je nodig hebt en gaan daarmee aan de slag. Om veranderingen te bewerkstelligen kunnen confrontaties regelmatig pijnlijk voelen. Dit gebeurd vanzelfsprekend op een gelijkwaardige en respectvolle wijze.

 We doen wat werkt

En gaan direct naar de kern. Veel mensen komen in de praktijk, omdat ze veel hebben geprobeerd en niet van hun klachten afkomen. Of in een andere situatie dezelfde klachten weer terug krijgen. Wij werken met wat jij laat zien in de praktijk en weten hier de juiste methode en menselijkheid op in te zetten. Natuurlijk werken we cognitief en gedragsmatig. Het leven bestaat uit meer! We hebben dus ook aandacht voor je lichamelijke, emotionele en spirituele dimensie.

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

15 + 5 =