Effectieve Communicatie

Veel problemen ontstaan door onduidelijke of verstoorde communicatie. Effectieve Communicatie doen we zowel op non-verbale als verbale wijze. We zijn zowel de zender als de ontvanger.

Coaching Effectieve Communicatie

Veel problemen ontstaan door onduidelijke of verstoorde communicatie. Communiceren doen we zowel op non-verbale als verbale wijze. Effectieve Communicatie heeft te maken met formuleren, praten, lichaamshouding, luisteren, observeren en interpreteren. We zijn zowel de zender als de ontvanger.

Voor wie

Communicatieproblemen kan je ervaren op je werk, met je partner of met bekenden. Dikwijls merken mensen dezelfde communicatieproblemen in hun relatie, als in hun werk.

Bij Internalis komen mensen voor een individueel- of een relatie traject. Mensen die meer willen dankzij verbeterde communicatie, die zich verder willen ontwikkelen, omdat ze het niet goed hebben geleerd, of van huis uit minimaal voorbeeld hebben gehad.

Wat gaan we doen

Met effectieve communicatie leer je communicatie-vaardigheden en -technieken. Je wordt bewust van hoe jij met jezelf om gaat, wat jouw valkuilen zijn en hoe jij overkomt op een ander.

Het is een individueel coaching traject, gericht op communicatie, gecombineerd met een cursus.

We gaan praktisch aan de slag met vaardigheden om een boodschap over te brengen en hoe je de boodschap van de ander kunt ontvangen. Je leert jezelf kennen en de ander te begrijpen.

Start vandaag nog met Coaching Effectieve Communicatie bij Internalis Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

2 + 6 =