Cursussen

Bewustwording en anders omgaan met jezelf & omgeving, is onderdeel van de cursussen bij Internalis. Je krijgt kennis en leert vaardigheden aan. Jij staat als mens centraal bij Internalis.

Cursussen bij Internalis Zwolle

Er wordt gewerkt aan jouw zelfverwezenlijking.  Daarbij zetten wij onze menskwaliteiten en onze professionele ontwikkeling in voor jou. Dat is wat de cursussen bij Internalis bijzonder maakt.

 

 

Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie, om reflectie vermogen, om zingevingservaringen, of je ademhalingstechniek …. Wij gaan ervoor, voor jou! Wij vormen een team. Als individu kom je tot groei binnen het team. Daarbij hoort respect voor de verschillen van de ander. Van daaruit kan je elkaars kwaliteiten inzetten.

Voor wie zijn de verschillende cursussen

Internalis biedt verschillende cursussen aan. Voor jou als particulier, maar ook voor bedrijven en instellingen. Ondernemers, managers, leraren en hulpverleners zijn cursisten. Uiteraard kan je zelf een cursus groep vormen, vanuit een gezamenlijke vraag, klacht of probleem.

Maatwerk

De cursussen worden op maat gemaakt en kunnen na afstemming verder ontwikkeld worden naar jouw behoefte. Informeer naar de mogelijkheden bij edwin@internalis.nl / 06-29551616.

Of lees:

Buteyko cursus

Cursus Effectief Communiceren (CEC)

Learner Report – reflectie

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

8 + 4 =