Therapie

Je hebt een grote en moedige stap gezet! Je hebt gezocht naar een therapeut of een psycholoog… Ik ben Edwin Westerhof; integratief therapeut bij Internalis Zwolle.

Uitgangspunt om je verder te brengen

De kracht van mijn kortdurende therapie of coaching is, dat ik samen met jou je hulpvraag verduidelijk en omzet in concrete doelen. Vanuit mijn visie ‘ ieder mens is uniek, daarom voor iedere cliënt een nieuwe therapie’, gaan we met jouw specifieke doelen aan de slag. We kunnen verschillende modellen gebruiken om tot de kern te komen. Als therapeut werk ik graag model-overstijgend.

Het leven is een ontdekkingstocht en het probleem of de klacht pakken we samen aan. Alles wat jij nodig hebt, wordt ingezet voor jou. Waarden en normen kunnen worden uitgedaagd, waardoor je er zelf achter komt dat sommigen niet meer werken. 

Waar wil je naar toe

Ieder mens is op zoek naar contact en verbinding. Met Integratieve therapie wordt de verbinding in jezelf hersteld, met dat deel wat niet meer gekend wordt of waar je zo’n ‘last’ van hebt. Dankzij deze verbinding of de andere manier van er mee omgaan, kan je weer het contact aangaan met andere mensen en de buitenwereld.

Integratieve therapie is een holistische benadering: Lichaam, geest en omgeving is een samenhangend geheel. Naast de cognitieve- of geestelijke aspecten, heb ik ook aandacht voor de lichamelijke- en spirituele mens.

Start vandaag nog met integratieve therapie Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

8 + 14 =