EMDR Zwolle

EMDR wordt van oorsprong ingezet bij trauma, angst, fobie en PTSS. Het kan jou helpen om snel af te komen van spanningen die je ervaart in verschillende situaties. 

EMDR Zwolle of EMDR-i als onderdeel van integratieve therapie

 EMDR Zwolle (eye movement desensitization and reprocessing) wordt van oorsprong ingezet bij trauma, angst, fobie en PTSS (post traumatische stress stoornis). Tegenwoordig zijn er ook andere EMDR therapie voorbeelden, zoals last hebben van werk gerelateerde gebeurtenissen, nare ervaringen, emotionele verwaarlozing, geweldsincidenten, medische missers of onzekerheid over de toekomst.

Met EMDR therapie kom je sneller van je spanningen af, die je ervaart in verschillende situaties. Spanning vanuit een herinnering of angst voor iets dat nog gaat komen. Ondanks jouw jouw inspanning, krijg je het beeld niet meer uit je hoofd. Hierdoor wordt je gedrag belemmerd.

EMDR behandeling wordt ingezet om de lading van een beeld weg te nemen, meestal als onderdeel van een therapie traject. We kunnen dan af stemmen wanneer voor jou de juiste timing is om EMDR Zwolle in te zetten.

 

Verschil Integratieve- en Klassieke EMDR

 Bij Internalis is EMDR Zwolle integratief, want met het alleen weghalen van de lading ben je er meestal nog niet. Meer voldoening hebben en genieten van het leven, kan doormiddel van integratieve EMDR. Met klassieke EMDR ervaringen haal je enkel de lading weg.

 

Veel gestelde vragen over EMDR therapie

  • Kijk op veel gestelde vragen op pagina EMDR therapie.
  • Hier worden vragen beantwoord over EMDR therapie ervaringen, resultaten EMDR sessie, EMDR behandeling bijwerkingen, EMDR vergoeding zorgverzekeraars en EMDR therapie kosten.

 

 

EMDR therapeut Zwolle

Voor een ervaren therapeut ga je naar Edwin Hamelink-Westerhof. Ik help je graag met EMDR Zwolle als onderdeel van Integratieve Psychotherapie. Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

 

Start vandaag nog met EMDR therapie Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

13 + 15 =