Gratis Wegwijsadvies gesprek

Het is belangrijk dat iedereen de juiste therapie krijgt, dit is wat we bij Internalis samen zorgvuldig uitzoeken door middel van het gratis wegwijsadvies gesprek

 

 

Gratis Wegwijsadvies gesprek bij Internalis

Wij van Internalis Zwolle vinden het belangrijk dat je op de juiste plek terecht komt. De juiste therapie, coaching, cursus en/of hulpverlener binnen Internalis en desgewenst, buiten Internalis, dat is het doel van het wegwijsadvies gesprek. Gewoon een kwestie van zorgvuldigheid, professionaliteit en menselijkheid.

Als je een e-mail stuurt, belt (en voicemail inspreken!) of een sms stuurt, dan krijg je een gratis telefonisch wegwijsadvies gesprek. Tijdens dit gesprek stemmen we op elkaar af en wisselen we wederzijds informatie uit om te checken of datgene wij te bieden hebben, het beste bij jouw vraag past.

Wij zijn bereikbaar via edwin@internalis.nl / 06-29551616

Het wegwijsadvies gesprek

Een wegwijsadvies wordt door veel mensen gewaardeerd. Als je eenmaal gaat zoeken naar therapie en coaching, dan kom je nogal veel aanbieders tegen. Wij bij Internalis zijn bekend in het land van de hulpverlening. Je merkt het verschil met een gedegen advies vanuit kennis en ervaring. Daar doen we niet moeilijk over.

Stuur ons een email met je vraag en we nemen contact met je op.

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.