Buteyko coaching Zwolle

Ondernemers, leraren, managers en hulpverleners zijn de vakgebieden waar burn-out problemen vaak voorkomen. Ik begeleid ze veel in mijn praktijk. Met Buteyko coaching kunnen de burn-out klachten aangepakt worden .

Buteyko coaching op ademhalen

Ondernemers, leraren, managers en hulpverleners zijn de vakgebieden waar burn-out problemen vaak voorkomen.Ik begeleid ze veel in mijn praktijk. Eerst kunnen er lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten worden ervaren. Daarna kan opgemerkt worden dat de ademhaling is ontregeld. Met Buteyko coaching kunnen de burn-out klachten aangepakt worden .

Verschillende wegen om je probleem aan te pakken

Met Buteyko coaching leer je de stress te managen. Dankzij het toepassen van gerichte therapeutische interventies, versnellen we jouw proces, doordat je intern/bij jezelf kijkt naar jouw omgang met het probleem. Opvallend veel mensen in mijn praktijk, met een coach- of therapie vraag , hebben een ademhalingsprobleem. Vaak is men dit zich niet bewust. ‘Verborgen chronische hyperventilatie’ wordt dit door Buteyko genoemd. Professor Buteyko heeft jaren lang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het verband tussen ademhaling en gezondheid. Een lijst van maar liefst 150 ziektes heeft hij gekoppeld aan het verkeerd ademhalen.

Meten is weten, ook met de ademhaling

Door een eenvoudige meetmethode -ontwikkeld door Buteyko- kan je kijken hoe het met jouw ademhaling is gesteld, om van daaruit de ademhaling te verbeteren. De oplossing voor jouw klachten is daarmee heel eenvoudig zelf aan te pakken. Voor meer informatie lees verder bij Buteyko Nederland cursus of Buteyko therapie Zwolle.

Start vandaag nog met Buteyko coaching bij Internalis Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

5 + 15 =