Relatietherapie bij Internalis Zwolle

Zo is er verliefdheid en zo begint er langzaam iets in jullie relatie te veranderen. Er zijn irritaties onderling en dit gaat een eigen leven lijden. Of er zit een routine of zelfs een sleur in de eens zo spetterende relatie. Relatietherapie bij Internalis Zwolle kan jullie helpen.

Relatietherapie bij Internalis Zwolle

Vaak zie ik bij koppels, die Relatietherapie bij Internalis Zwolle volgen dat de verschillen worden benadrukt. Er wordt nauwelijks meer gekeken naar de overeenkomsten, waardoor jullie verbonden zijn. De druppels die de emmer doen overlopen, zijn vaak de ‘dagelijkse’ dingen, zoals de tanden borstel die op de verkeerde plek ligt, de schoenen die iedere keer voor de deur staan, het altijd buiten de deur zijn en langs elkaar leven. Het bewust worden van deze wederzijdse irritaties, is de omslag naar verbinding.

De relatiecrisis kan ook uit een onverwachtse hoek komen; overlijden van dierbaren, werkeloosheid, ziekte of zonder enig waarschuwen, gaat de ene ‘vreemd’.

Relatietherapie of partnerrelatie communicatie bij een psycholoog en/of therapeut werkt bij het bewust worden van de onderlinge rollen, het eigen aandeel inzien, onderkennen van de wederzijdse verantwoordelijkheid.

Door de snelle aanpak is het een kortdurende therapie. We gaan direct naar de kern en het patroon zal snel duidelijk zijn. Als je meer wilt lezen klik dan naar Relatietherapie Zwolle.

Start vandaag nog met relatietherapie bij Internalis Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

1 + 5 =