Registraties Internalis

Professionaliteit & kwaliteitsborging met registraties Internalis

Registraties Internalis:

Voor kwaliteitsborging is registraties Internalis aangesloten bij de beroeps-Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) onder de naam van A.E. Westerhof. Ook het klachtrecht voor jongeren en volwassenen is geregeld via de VIT.
Aangesloten als Registertherapeut bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ®). Onder de naam van A.E. Westerhof.
Aangesloten als Registertherapeut bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ®). Onder de naam van A.E. Westerhof. Bij de TCZ is het tuchtrecht voor volwassenen geregeld.
Aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG), de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg. Hiermee voldoet Internalis aan een belangrijk onderdeel van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz).
Aangesloten bij de beroepsvereniging Buteyko Therapeuten Nederland (BTN). Belangrijkste speerpunten van de BTN zijn kwaliteitscontrole en bijscholing.
 Full member of Buteyko Professionals International (BPI). Working together to improve health trough breathing re-education.
Voor hulpverlening of coaching van jongeren aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Onder registratienummer 111016192 t.n.v. A.E. Westerhof. Bij het SKJ is ook het tuchtrecht voor jeugd geregeld.

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

1 + 7 =