Integratieve psychotherapie

Integratieve psychotherapie is helemaal van deze tijd, voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid, verbinding en ontplooiingsmogelijkheden.

Integratieve psychotherapie Zwolle

Bij vastlopen, angsten voelen, zinloosheid ervaren of depressie, gejaagd zijn, emotioneel reageren of juist vervlakking helpt Integratieve psychotherapie.

Zoeken naar menselijkheid

Ieder mens is uniek, daarom wordt er voor jou een eigen therapie ontwikkeld. Ik ben een integratief therapeut, wat wil zeggen dat ik  een scala aan verschillende technieken en methoden in jouw therapie kan toepassen. Psychotherapie, psychosociale therapie, gedragstherapie en cognitieve therapie, alle zijn vormen die integratief toepasbaar zijn.

Integratieve therapie biedt behoorlijk wat voordelen: de mogelijkheid om naast het aanpakken van je overtuigingen en gedrag, ook je emoties, lichaamsbewustzijn en zingeving te behandelen. Het gaat om het volle aspect van jouw mens-zijn en je wordt hierbij menselijk benaderd. Door integratieve therapie ga je leren anders met jezelf (en/of je problemen) om te gaan en hierdoor ga je anders reageren op je omgeving. Als jij anders reageert op jezelf en anderen, dan gaat die omgeving zich ook vaak anders opstellen.

Integratieve psychotherapie gemaakt voor jou

Als je ergens last van hebt, gaat het dus ergens niet goed. De integratieve benadering is een holistische benadering d.w.z. lichaam, geest en omgeving hebben een constante wisselwerking en valt niet los van elkaar te zien.

Integratieve psychotherapie is model overstijgende benadering, wat inhoudt dat er verschillende methoden ingezet kunnen worden die aansluiten op jouw belevingswereld.

Waarden en normen kunnen worden uitgedaagd, waardoor er een proces op gang komt. Je ziet dat sommigen niet meer werken. Belangrijk is dat ik –als therapeut mij afstem op jou, want mijn visie doet er niet toe… ‘Jij kan het, weet het en doet het!’.

Start vandaag nog met integratieve psychotherapie

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

12 + 13 =