Vergoedingen zorgverzekeraars

Bij Internalis Zwolle zijn vergoedingen zorgverzekeraars geregeld via de meeste aanvullende verzekeringen.

Over vergoedingen zorgverzekeraars

De beroepsvereniging van Integraal Therapeuten (VIT) heeft afspraken gemaakt voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Aangezien zorgverzekeraars regelmatig hun beleid over vergoedingen veranderen is het raadzaam om te kijken op de website van zorgwijzer.

De meeste zorgverzekeraars maken afspraken met mijn beroepsvereniging de VIT. De zorgverzekeraars die een merk hebben onder de VGZ hebben een zorggids (‘Vergelijk en Kies’ Zorgzoeker) en dan zijn de afspraken gemaakt met mijn koepelvereniging RBCZ. De zorgverzekeraars kijken met geven van een vergoeding ook of er een AGB-code is toegewezen. 

Natuurlijk heb ik en Internalis een AGB-code toegewezen. Deze kan je bij me opvragen, maar de meeste zorgverzekeraars kijken hier niet meer naar voor vergoedingen.

Als je naar de website van je zorgverzekeraar gaat, dan vind je bij je aanvullende zorgverzekering meestal een link naar een lijst van erkende beroepsverenigingen.

Wanneer je de hoogte van je vergoeding checkt bij je zorgverzekeraar, dan zijn de volgende registraties handig om bij de hand te houden:

–        Internalis – A.E. Westerhof – VIT – RBCZ

 

 

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

10 + 6 =