Coaching Zwolle

Veel mensen maken gebruik van kortdurende integratieve coaching Zwolle om hun prestaties te verbeteren. Het helpt jou bewust te worden van je blinde vlekken. Ik ken als life coach jouw valkuilen, uitdagingen, en allergieën en weet waar jouw kwaliteiten liggen.

Integratieve coaching Zwolle om jouw doelen te bereiken.

Veel mensen maken gebruik van kortdurende integratieve coaching Zwolle om hun prestaties te verbeteren. Het helpt jou bewust te worden van je blinde vlekken. Jij boort innovatie, creativiteit en nieuwsgierigheid aan. Je bepaalt weer opnieuw richting en durft die stap te zetten!

Personal coaching voor meer bewustwording.

Je kent reeds de strubbelingen op je weg en je zoekt een manier om er mee om te gaan. Die herhalende patronen, waarvan je dacht: ‘hier heb ik al voldoende aan gewerkt’, komen steeds weer op je pad…Samen komen we tot concrete doelen die jou verder brengen.

Life Coaching als vervolg

Op z’n tijd terugkomen en sparren. Ik ken als life coach jouw valkuilen, uitdagingen, en allergieën en weet waar jouw kwaliteiten liggen. Als jouw coach zal ik je niet besparen de vinger op de pijnlijke plek leggen. Ik maak jou bewust waar je op dit moment zit.

Start vandaag nog met integratieve coaching bij Internalis Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

5 + 7 =