Integratieve Coaching

Wil jij groeien in je werk? Bepaalde prestaties of competenties behalen… Leren omgaan met stress, organisatieveranderingen of werkdruk… Met Integratieve Coaching zet ik mijn menskwaliteiten in voor jou.

Wat is integratieve coaching?

Wil jij groeien in je werk? Bepaalde prestaties of competenties behalen… Leren omgaan met stress, organisatieveranderingen of werkdruk… Jouw creativiteit ontwikkelen of effectiever leren samenwerken? Kortdurende integratieve coaching maakt het mogelijk.

Als coach zet ik mijn menskwaliteiten in voor jou. Integratieve coaching heeft een holistische benadering, want lichaam, geest en omgeving is een samenhangend geheel. We gaan cognitief- en met geestelijke/spirituele aspecten aan de slag.

Voor wie?

Ondernemers, managers, leraren, hulpverleners en mensen vanuit een thuis situatie, komen bij internalis om weer adequaat in een situatie te reageren.

Tijdens een functioneringsgesprek kan de coaching vraag duidelijk zijn geworden. Of je bemerkt zelf dat je telkens weer in bepaalde situaties terecht komt.

Het kan zijn dat je last hebt van een situatie gebonden klacht, of een gezondheidsklacht waar de arts geen advies in kan geven, behalve er mee leren leven. Met coaching bij Internalis zit je goed.

Start vandaag nog met integratieve coaching bij Internalis Zwolle

Voordelen van therapie bij Internalis Zwolle:

  • Geen wachttijden
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede afspraken met verzekeringen

 

Wil je een ervaren therapeut? Dan kan je terecht bij mij; Edwin Westerhof. Ik werk in het centraal gelegen Zwolle. Voor meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbied, klik op de links hieronder:

Neem contact op met edwin@internalis.nl of bel 06-29551616. We gaan binnen 2 weken met de verwerking van jouw ervaringen aan de slag!

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

8 + 9 =