Praktijk

Internalis Zwolle is een praktijk met aandacht voor jou. We gaan direct aan de slag op zoek naar oplossingen voor de onderliggende oorzaken van je problemen.

Internalis is een praktijk voor Therapie & Coaching

 

Praktijk Internalis bevindt zich aan de rand van de wijk AA-Landen te Zwolle. Ik werk hier dagelijks als eigenaar, trainer en behandelaar in de praktijk.

Internalis heeft een duidelijke meerwaarde in de vormgeving van haar coaching trajecten, therapieën en cursussen. Deze meerwaarde vertaalt zich in de volgende punten:

  • We hebben aandacht voor jou als geheel mens; zowel ratio, emotie, lichaam, zingeving en omgeving worden meegenomen in de behandeling of sessies.
  • No-nonsense: we hebben geen dure tijdrovende intakes, maar we gaan direct voor jou aan de slag. We zullen het je niet besparen om direct naar de kern te gaan.
  • We zijn gericht op het oplossen van de onderliggende oorzaken van je problemen, waardoor het resultaat een duurzame oplossing levert.

Wanneer je nieuwsgierig bent, neem je contact op met edwin@internalis.nl / 06-29551616. Je kan onder ‘Werkwijze’ meer lezen over onze missie en visie.

Internalis – therapie & coaching

Voordelen Internalis

Contact

Bel Edwin 06-29551616, mail naar edwin@internalis.nl of vul onderstaand formulier in.

7 + 7 =